Verkkokoulutus

Verkkokoulutus

Paristojen ja akkujen kierrättäminen oikein on tärkeää niin ympäristön, kuin turvallisuudenkin kannalta. Käytetyissä paristoissa ja akuissa on yleensä aina jäljellä pieni määrä sähkövarausta, joka voi tahattomasti purkautuessaan aiheuttaa jopa tulipaloon johtavaa lämpenemistä ja kipinöintiä. Verkkokoulutuksemme avulla opit, miten vaaratilanteet voi välttää, ja kuinka käytettyjen kannettavien paristojen ja akkujen vastaanotto ja varastointi järjestetään turvallisesti keräyspisteissä.

Verkkokoulutus on tarkoitettu kannettavia paristoja ja akkuja vastaanottavien kauppojen henkilökunnalle. Lisäksi sitä voivat hyödyntää kaikki, jotka haluavat lisätietoja paristoista ja akuista sekä niiden turvallisesta käsittelystä.

Verkkokoulutus koostuu kahdesta osasta, joista ensimmäisessä käydään läpi yleistä paristoista ja akuista ja niiden vastaanottovelvollisuudesta. Toisessa osassa perehdytään paristojen ja akkujen turvalliseen käsittelyyn ja keräykseen sekä vahinkojen ennaltaehkäisyyn. Molemmat osiot kestävät noin 15 minuuttia.
 

Recser - Verkkokoulutus - Osa 1 - Yleistä

Recser - Verkkokoulutus - Osa 2 - Turvallinen paristokeräys

Verkkokoulutus toimii parhaiten Firefox ja Internet Explorer -selaimilla.

 elearning chalkboard