Täyden laatikon noutotilaus

Täyden paristokuljetuslaatikon noutotilaus

Maksuttoman noudon täydelle paristokuljetuslaatikolle voi helposti tilata alla olevasta linkistä avautuvalla sähköisellä lomakkeella:

Noutotilauslomake


Ohjeet noutotilauksen tekemiseen sähköisellä lomakkeella:
  1. Täytä lomakkeelle omat yhteystietosi ja nouto-osoite.
  2. Valitse noutopäivä pudotusvalikosta. Huomioi, että nouto toteutuu yleensä aikaisintaan tilausta seuraavana päivänä, sillä kuljettajan on noudettava tyhjät laatikot mukaan terminaalista.
  3. Täytä "Tavararivi"-otsikon alle noudettavien laatikoiden määrä.
  4. Tilauslomakkeen "Muut tiedot" kohdassa on laatikko, jossa lukee ”Tyhjiä laatikoita mukaan tilauksen kollimäärän verran." Voit muokata tätä tekstiä jos tarvitset enemmän tai vähemmän laatikoita.
  5. Hyväksy vielä palvelun käyttöehdot ja vahvista tilaus.
  6. Vahvistuksen jälkeen luo ja tulosta kuljetusasiakirjat.

Ohjeet puhelintilauksen tekemiseen:

Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta 010 520 3455.

Tilauskeskus lähettää puhelintilauksissa kuljetusasiakirjat tilaajalle sähköpostitse tulostettaviksi. Mikäli keräyspaikalla ei ole tulostusmahdollisuutta, on tästä mainittava tilauksen yhteydessä!

Huom! Asiakasnumero 50016759 on aina mainittava tilauksen yhteydessä.


Ohjeet paristojen pakkaamiseen kuljetusta varten:

Kuljetusta varten paristot ja akut tulee aina olla siirretty Recser Oy:n toimittamiin kuljetuslaatikoihin tai muuhun soveltuvaan kuljetusastiaan.

Noutoa varten tulostettavat kuljetusasiakirjat koostuvat kolmena sivuna tulostuvasta rahtikirjasta ja kollikohtaisista osoitelapuista. Tulostetuista ja allekirjoitetuista rahtikirjoista kaksi annetaan mukaan kuljettajalle, yksi jää noutopaikalle. Noutopaikan tulee säilyttää rahtikirjaa jätelain siirtoasiakirjoja koskevien vaatimusten mukaan 3 vuotta.

Jokaiseen täyteen paristolaatikkoon kiinnitetään yksi tulostettu osoitelappu. Paristolaatikot tulee sijoittaa noutovalmiina keräyspaikan tavanomaiselle rahdin lastausalueelle, tarkemmat nouto-ohjeet pyydetään ilmoittamaan noutotilauksen yhteydessä.


Muuta huomioitavaa:

Täysi laatikko noudetaan 7 päivän kuluessa tilauksesta ja noudon yhteydessä toimitetaan automaattisesti tyhjät laatikot. Paristolaatikot saa luovuttaa ainoastaan DB Schenkerin edustajalle!

Tulosta tästä noutotilausohje ja laita se henkilökunnan nähtäville: Noutotilausohje